sunnuntaina, toukokuuta 21, 2006

Lordista ja Lätkästä

Eilen iltapäivällä Jounin kanssa viritettiin webbikamera,jotta voin katsoa suomi Tshekki peliä "livenä" :D. Ei ehkä paras urheilu nautinto, koska jouduin kuuntelemaan selostusta radiosta ja se tuli minuutin mittaisena viiveenä webbikameran kuvaan verrattuna :).
niinhän siinä sitten kävi että, Suomi ei finaalissa pelaa :(...

















Pelin jälkeen ryhdyttiin sitten ensimmäistä kertaa elon aikana Euroviisuja odottamaan. Olihan se hienoa kuunnella maiden antamia pisteitä, taisi olla joukossa 2-3 maata, jotka EIVÄT antaneet suomelle pisteitä. (edellisinä vuosina taisi olla 2-3 maata, jotka ANTOIVAT 1-3 pistettä suomelle).Tosin olin pettynyt alankomaiden seitsemästä pisteestä, vaikka mekin puhelimia näpyteltiin. (Tosin taisi olla poliittista vääntöä taas kun Turkki sai ne 12 pistettä, ja toisaalta asuuhan täällä paljon turkkilaisia).Mutta lopputulos oli mitä parhain: VOITTO !!
Lordin voitto on mielestäni aika suuri protesti Euroviisuja kohtaan. Kaikkien niiden samantyyppisten Anastacia ja Shakira- hetkuttajien esitykset eivät toisistaan eronneet, ja mikä on tylsempää kuin katsoa kisoja, missä kukaan ei yllä ylitse toisten ja naapurimaat antavat toisilleen pisteensä!?!

eXTReMe Tracker