torstaina, tammikuuta 03, 2008

Joulun lentomatka sujui paljon paremmin kuin muilla Amsterdamista lentäneillä. Meidän lento piti lähteä perjantaina keskipäivän aikoihin, mutta sopivasti kuuluttivat ja kysyivät kahta, ketkä voisivat mennä myöhemmällä koneella, koska tämä aikasempi kone oli ylibuukattu! 4 x 2 lahjakorttia rikkaampana(monet kerrat esim.suomeen) olimme melko myöhään suomessa valmiina joulunviettoon.




Joulun juhlimiset menivät mukavasti koti-kotona koko perheen kera. Ensimmäistä kertaa olimme kaikki samaan aikaan paikalla ja aika meni rattoisasti pelejä pelaten! Lunta ei ollut kuin aattona sen verran että sai lumipallon pyöritettyä käsissä...Hollannista lähdimme kuitenkin näissä merkeissä:



Uusi vuosi vaihtui mukavasti kavereiden kanssa. Olisi pitänyt kuvata teille hupaisa hollantilainen tapa,kun kaikille(tutuille) pitää toivottaa hyvät uudet vuodet poskisuudelmilla kahdentoista jälkeen. Siinä on suutelemista jos talossa on n.3ohenkeä :)

Nyt pesukone pyörii hurjaa vauhtia kun Sunnuntaina lähdemme kohti Itävaltaa ja lumisia huippuja!!jipiii,otan paljon lumikuvia teille/meille lumennälkäisille!

eXTReMe Tracker