keskiviikkona, heinäkuuta 26, 2006

Viimeisiä päiviä viedään!

Olin päässyt tänään serkkujen,mummon ja veljen kanssa kuviin mukaan!
Käytiin valittulassa moikkaamassa mummoja ja mökillä katsomassa että puput eivät ole nakertaneet laituria :D.Pirjo-tädin kanssa juteltiin pitkät tovit ja kertoi kuinka mukava on lukea mun blogia ja katsella kuvia joita aina silloin tällöin laitan!
Siitä innostuneena päätin vielä päivittää hiukan ennen kuin lähden takaisin (hollanti)kotia kohden.

Olen täällä ollessani ladannut patterini taas täyteen ja puhkun intoa ja suunnitelmia miettiessäni paluuta hollantiin.
Ja tietysti omaa Jomppista on jo Iso ikävä :)
+meillä on kuulemma lammessamme pieniä salamanterin ja kalojen poikasia!

Mikä oli myös todella mukava huomata että Jenni, (suomalainen ,kuka asuu ranskassa)oli liittänyt minut seurattavaksi listaansa!!varmaan ensimmäinen blogi-kirjoittaja, joka minut huomasi (kiitos jenni!blogiasi on aina kiva käydä lukemassa!!!) En ole liittänyt itseäni mihinkään listoille, koska en usko että juttuni kiinnostavat muita, kuin (toivottavasti edes) sukulaisiani ja tuttujani :D Mutta aina mukava huomata, että joku muukin käy sivuillani hyppimässä!:)

Perjantaina lähden vielä helsinkiin kahdeksi yöksi kamuja halaamaan ja jos vielä sukulaisiakin kerkeisi tavata..olisihan se kiva!
sunnuntaina lähtee lento takaisin ja odotan jo innolla kun saan viedä "anoppilaan"+muille "sukulaisille"suomalaisia tuliaisia!

3 Comments:

At 28 heinäkuuta, 2006 09:07, Anonymous Anonyymi said...

Heippa! Kiva blogi ja kivoja kuvia! Loysin sinun Jennin kautta ja on kiva lukea toista hollantilaisblogia :-)

 
At 31 heinäkuuta, 2006 15:46, Blogger Jansku said...

Heippa Riitts
On tosissaan mukava lukea toisen suomalaista/hollantilaista blogia!:D
Olen myös sun uusi seuraaja !

 
At 02 elokuuta, 2006 09:14, Anonymous Anonyymi said...

Heipä hei Jansku! Ei tarvii kiitellä - olit itse lisännyt miut blogiisi ekana ja kiitos siitä! KGB-laskurini avulla sitten tänne siun blogiin päädyin enkä ole katunut :)! Mielenkiintoinen blogi ja ihania kuvia! Olen jo fani! Muuten, mie oon myös Hollanti-fani mm. erään Riitta-nimisen ystäväni ansiosta ;). Missä päin Hollantia asustelette? Ehkä se on tullut jo ilmi siun kirjoituksista, mutta mulla onkin joko huono luetun ymmärtäminen tai huono muisti - tilanteesta riippuen!
Tsemppiä työnhakuun!

 

Lähetä kommentti

<< Home

eXTReMe Tracker