keskiviikkona, kesäkuuta 14, 2006

Unelmia ja positiivisia ajatuksia

"Elämänkulkua ei ratkaise niinkään se,mitä elämä tuo eteen,
kuin se asenne,joka viedään elämään;
ei niinkään se,mitä tapahtuu,
kuin se tapa,jolla mieli näkee tapahtuneen".

Tänään on taas parempi päivä, jollain kummalla tavalla asioilla on tapana onnistua. Asiat sutjahtelee oikeisiin lokosiin ihan huomaamattaan (vaikka on päiviä jolloin ne lokoset ovat joko liian suuria tai liian pieniä) :)

Ihmiset usein kyselevät : mitä seuraavaksi?
Olisihan se helppoa jos olisi täydellinen suunnitelma laadittuna elämän varalle ja sen toteuttaminen ei tuottaisi minkäänlaisia ongelmia. Mutta eikö tämä olisi todella tylsää?!
Minä olen ottanut tavaksi sanoa; katsotaan mihin se elämä kuljettaa... liikaa ei tulevaisuuttaan saa suunnitella, muuten jää kaikki yllätykset ja mielenkiintoiset mutkat tiessä tutkimatta. Oma elämäni on jo viennyt minua mielenkiintoisia teitä pitkin. Matkan varrella on mukaan tarttunut mahtavia ihmisiä, jotka seuraavat mukanani mihin ikinä menenkään. Toiset ovat jääneet mieleeni rikastuttavilla muistoilla.
Mikään ei ole joskus mukavampaa kuin muistella kaikkia mahtavia tapahtumia ja ihmisiä (ajalla on myös mukava tapa kullata ne muistot)

Löysin jostain tälläisen linkin: http://www.positiivarit.fi/aamiainen/ sieltä saa tilattua (ilmaiseksi) joka aamu ajatusten aamiaisen sähköpostiin. Joka aamu saan sähköpostin, jossa on on mukavia mietelauseita, vitsejä, neuvoja jne. positiivisempaan ajattelutapaan. Suosittelen

pari aamua sitten löysin sieltä tämän jutun:
JOKO LAITURISI
ON VALMIS?
Mitkä ovat ne 50 tai 100 asiaa, jotka haluat vielä elämäsi kuluessa tehdä? Ellet tiedä, tee lista.
Vuodet kuluvat nopeasti, eikä niiden arvoa täydellisesti ymmärrä ennen kuin omin silmin näkee miten ne voi halutessaan täyttää. Ilman listaa, ilman oman elämäsi suunnitelmaa, asiat tapahtuvat sinulle. Suunnitelman avulla sinä laitat asiat tapahtumaan.
Listan avulla saat vaihtoehdon valituksillesi huonoista televisio-ohjelmista ja elämän yksitoikkoisuudesta. Oma suunnitelmasi varmistaa sen, että et kuluta elämääsi toteuttaaksesi jonkun toisen suunnitelmaa.
Jännittävä elämä sallii ihmeitä tapahtuviksi ja toivottaa ne sydämellisesi tervetulleiksi. Jos haluat laivan, on sinun rakennettava sille ensin laituri.


Vaikka elän antaen elämän näyttää mitä sillä on tarjottavan, haluan silti olla laivani kipparina. Joten aloitin listaamaan asioista, aluksi hiukan epäröiden, ajatellen että jos en tee tätä tai tätä, olenko silloin epäonnistunut tehtävässäni?. Mutta toisaalta pitäähän ihmisellä haaveita olla!

tässä lopuksi kaikille teille ihanille ihmisille jotain <-- klikkaa :)

1 Comments:

At 18 kesäkuuta, 2006 19:37, Anonymous Anonyymi said...

Lista on hyvä apuväline. Vain oleellinen tärkeää.

Kukaan ei ehdi tekemään kaikkia asioita, mutta jokainen ehtii tekemään tärkeimmät.

Kohta niminen tie vie kaupunkiin Eikoskaan

Katso uskoen ylös Rakkaudella sivulle Kiittäen taaksepäin Toivoen eteenpäin

Jot

 

Lähetä kommentti

<< Home

eXTReMe Tracker