torstaina, syyskuuta 21, 2006

työpaikalla

















(kirjoitettu klo 11.00)

Huoh,ma vihaan naita hetkia toissa kun pitaa yrittaa tappaa aikaa jollain tapaa. Nyt olisi tunti tapettavana,toivottavasti ei enemman.(+ taalla tyopaikalla on semmonen ilkea seta joka bloggaa tietyt webbisivut jos niilla kay liian usein. esim.jos haluisin lueskella toisten ihmisten blogeja tai kirjoittaa omaa,tama ei onnistu,koska tama ilkea mies nakee ne sivut joilla vierailen ja huomaa,ettei ne liity tyohoni ((mista han sen tietaa,suomeksihan ne on kirjoitettu)))
No jokatapauksessa olen taalla projektipohjalla auttamassa yhta ymparisto ja tyoturvallisuus setaa, ja teen yhta projektia,joka on ihan mielenkiintoinen ja tyolas,mutta joudun myos kyselemaan tietyilta ihmisilta ohjeita ja tarkastamaan etta tekemani tyo on niinkun sen pitaa. No nama ihmiset ovat tietysti kiireisia,joten tana aamuna kysyessani, etta olisikohan hanella aikaa tanaan sain vastauksen joo,kello 13.00. Okei tama on parempi kuin-huomenna.
No olen tehnyt kaikki tarvittavat jutut tahan tapaamiseen jo eilen,ja ‘pomoni’ei ole talossa joten joudun itse etsimaan jotain tekemista. Olisin mielummin taysin uppounut toihin ja kiireinen, kuin etta olisi nain paljon luppoaikaa.
No yritan kayttaa ajan hyodyllisesti ja lueskella kaikkia saadoksia joita ymparistopuolella saattaa olla. Jos vaikka tama auttaisi seuraavassa tyonhaussa.+opettelen uusia hollanninsanoja katevaa…
Hauskaa on,kun meilla on tossa tyopaikan vieressa Navy,siis semmonen merimiesopisto. Ne pojat harjoittelevat,juoksevat ja pitavat kaikennakoisia toimituksia etupihallaan. Me tytot taalla toimistossa niita sitten katsellaan :D

(kuvassa ilmakuva työpaikasta,mä istun tuolla lasisessa rakennuksessa,taustalla näkyvät rakennukset ovat siis se Navy)

eXTReMe Tracker