maanantaina, marraskuuta 27, 2006

Kirje

Tuossa pari päivää takaperin aukaisin kirjeen, jonka oli kirjoittanut ala- ja yläaste aikainen kaverini 10 vuotta sitten. Kirjoitimme kirjeet 14 vuotiaina sisältöä sen enempää miettimättä ja innokkaina ajatuksesta, että kirjoitamme tulevaisuuteen. Molempien kirjeet olivat samantyyppiset; “muistatko juttuja”, “toivottavasti sulla on kaikki hyvin,mies LAPSIA ja hyvä työ “!ja toivotuksia että jos ei olla oltu yhteyksissä pitkään aikaan-Ota yhteyttä”!

Kirjoittelimmekin kyseisen ystävän kanssa maileja ja suunnittelimme seuraavaa tapaamista. (emme ole nähneet toisiamme 3vuoteen!) joulun aikaan toivottavasti kerkeämme tapaamaan.

Ideasta innostuneena juttelin kirjeestä ystävän kanssa, joka tuntee minut tänä päivänä paremmin. Päätimme että kirjoitamme kuukauden aikana toisillemme tällaiset kirjeet, jotka saa avata 5 vuoden päästä (kauempaa ei jaksa odottaa).

Tämänkertainen kirje tulee luultavasti olemaan paljon henk.kohtaisempi. Yritän kirjoittaa meidän ystävyydestä, ajatuksista, salaisuuksista ja toiveista! 5 vuoden päästä on hauska verrata kirjeitä kaverini kanssa!

Mukaan pitää tietysti lisätä pari hauskaa ja muistorikasta kuvaa!

eXTReMe Tracker