maanantaina, tammikuuta 15, 2007

Etsitään uusia tuulia!

kolmas viikko lähti käyntiin joululoman jälkeen, pari viikkoa hujahti vauhdilla kotosalla, poikaystävän siskon taloa maalaillen joka toinen päivä, ja joka toinen päivä töitä etsiskellen ja Uutta Projektia tehden: Otin kotoa parisenkymmentä videokameralla vuosina 1989-1995 kuvattua kasettia mukaan päättäen tehdä niistä " Muistoja" nimisen DVD:n !

Pikkuveli on niiiin söpö 1-vuotias,minä,veli,serkukset, vanhemmat ja kaikki niin nuoria ja siloposkisia :). Videonpätkistä on myös nähtävissä pois menneet Pappa ja Setä nauravina ja iloisina, juuri niinkuin muistan heidät.Hauska projekti!!

Tämä aika tuo minulle myös rauhattomuuden tunteen, halun muutoksiin ja uusiin tapahtumiin.Itsestähän tämä on kaikki kiinni,mutta sitten tuntee olonsa niin saamattomaksi ja laiskaksi,kun ei teekkään asioita joita haluaisi ja pitäisi..phhhewww

Mutta jos jotain ei niin kivaa niin on myös jotain todella kivaa odotettavissa. Suunnitellaan hyvien ystävien kanssa matkaa tsekkeihin ensi kuun lopulla-jipiiii!pakataan autoon lumilaudat,hyvä tunnelma ja ajetaan noin 1000kilometriä itäänpäin saapuen Taloon,jonka voi vuokrata viikoksi samalla hinnalla kun täällä voi nukkua yhden yön hotellissa! jotkut päivät lumilautaillaan (riippuen rinteistä)ja toisina päivinä tutkitaan maata, käydään Prahassa ja muissa kaupungeissa-EN malta odottaa!!kivaa,kivaa,kivaa!

Mutta jos ennen sitä etsisi töitä ja opiskelisi hollantia...*HUOH*

eXTReMe Tracker