maanantaina, helmikuuta 12, 2007

kaaaarkkkkkkiiiaaaa

Ihan pienestä asti olen ollut hulluna karkkien perään. Karkkipäivää odotin nuorempana kuin kuuta nousevaa ja voi että ne maistuivat hyville!

Suklaita,SALMIAKKEJA(jauhosisuksineen),irtokarkkeja,mmmm!(paitsi vaahtokarkit)

Pieniä "karkkilakkoja" olen vuosien aikana yrittänyt pitää,todeten etteivät ne vaan onnistu.pari viikkoa on ehkä pisin aika jonka pystyin pitämään.

Ajattelin etten koskaan pääse eroon karkkihuumastani,kunnes muutin tänne Hollantiin. Ei ole ihania irtokarkkivalikoimia salmiakkivalikoimineen. Tosin täältäkin löytyy ihania pieniä kauppoja joissa voi pussiin mättää niin paljon kuin sielu sietää.mutta ei tosin mitään Makuunin tasoista irttisvalikoimaa.
Joten kun valikoima ei ollutkaan niin herkullinen,ihan huomaamattani "unohdin"karkkien syönnin.Ei vaan enää tehnyt mieli,toisinaan ne maistuivat liian makealle ja teennäiselle,mielummin otin vaikka mandariinin käteen.

No joulun aikaan oli suomessa käydessäni tietysti pakko päästä makuuniin ja lentokentältä tuoda "tuliaisia"itselle.Nyt kun on ollut aikaa olla kotona,niin karkkivarastot ovat tyhjentyneet huimaa vauhtia ja kaupan karkit maistuvat taas taivaallisille.
Karkkimörkö on tullut takaisin!Nyt vaan pitää nopeasti saada töitä,jotta voin taas "unohtaa"miten hyviltä nämä tavaalliset namut maistuvat!

3 Comments:

At 12 helmikuuta, 2007 23:46, Anonymous Anonyymi said...

Meillä mies valittaa aina, että Hollannista ei saa kunnollista karkkia. Onneksi belgialaista suklaata nyt kuitenkin löytyy. Mulla on ikävä turkkareita ja vinoneliösalmiakkeja

 
At 13 helmikuuta, 2007 11:40, Anonymous Anonyymi said...

Miullakin on loppunu karkin syönti samasta syystä eli ei täällä oo kunnon karuja! Hariboa vaan ja törkeen kalleissa pusseissa. On ikävä Makuunin valikoimaa...

 
At 13 helmikuuta, 2007 20:19, Anonymous Anonyymi said...

Hyvää ystävänpäivää Suomesta 14.2. Makeita lauantainamupussin muistoja ja haleja.. iskä

 

Lähetä kommentti

<< Home

eXTReMe Tracker