maanantaina, maaliskuuta 09, 2009

Tossuja ja opiskelua

Kurssi Lontoon suunnassa sujui mainiosti. Päivät olivat todella intensiivisiä, piti tosin pitää ajatukset tiukasti koneen ruudussa ,muuten olisi jäänyt heti jälkeen. Opettaja opetti todella hyvässä tahdissa ja selkeästi meille viidelle opiskelijalle sharepointin saloja. Nytkun vielä töissä olisi aikaa pistää opit käyttöön...

Iltaisin opiskelun jälkeen suunnattiin kohti kauppoja ja ravintoloita. Päästiin mukavasti shoppailemaan ja makoisasti syömään. Lontoon kaupat ovat kyllä niin ihanan täynnä kaikennäköisiä ja mallisia ihanuuksia...onneksi oli vain pieni laukku matkassa, muuten olisi visat vinkuneet rajattomasti :)

Jotain pientä tarttui kuitenkin mukaan, kuten esim. parit kengät, Lontoolaiset kulkivat noissa töppösissä ilman sukkahousuja, vaikka ulkona oli niiiiiiiiiiin kylmä! kait sitä karaistuu...
Perjantai-iltana kerkesin vielä tapaamaan entistä kämppäkaveriani Bredan opiskelujen ajalta. Noin kolmeen vuoteen ei olla nähty, vaikka aina kaikenlaisia suunnitelmia oli. On mukava huomata, että toinen ei ole muuttunut ja kaikki on hyvin elämässä!
Nyt paluu arkeen ja töissä aikamoiseen kiirukseen, niin paljon pitäisi saada aikaan lyhyessä ajassa. Työkaverini lähtee ensi viikolla lomailemaan kolmeksi viikoksi jättäen minut selviytymään tästä kaikesta yksin...noh eiköhän tästä vielä hyvä tule ja sitten pääsee palkitsemaan itseä pääsiäisen aikaan pienelle lomareissulle Glasgowhin skottien puhetta kummastelemaan :)

eXTReMe Tracker