perjantaina, toukokuuta 01, 2009

Juhlimisesta

Nyt on sitten kunigattaren päiviä juhlittu amsterdamissa ensimmäisen ja viimeisen(?) kerran.

Juna aamusella yhdentoista aikaan oli jo tupaten täynnä nuoria juhlivia ihmisiä, junaan ahtauduttiin ja todettiin ettei ilmanvaihto pelaa/ollut riittävä. Seisoin junaanmeno väylässä ja olin tuskainen.Tunnelissa joku iloinen juhlija veti hätäjarrusta ja olimme siellä n.20min jumissa,ilman ilmaa ja valoa..mmmm,ihana alku juhlimiselle.

Vihdoinkin pääsin keskustaan ja ihmisiä oli joka puolella,kävelimme ihanassa auringonpaisteessa ja katselimme ihmisten tavaroita ja orannseja ihmisiä.




Tuntien kävelimisen jälkeen ssavuimme Museumpleinille missä oli ilmaista livemusiikkia ja hyvä festarifiilis.


Järkyttävästä tragediasta johtuen (joku ääliö halusi ajaa autollaan kunigatarperhettä kujettaneeseen bussiin)(video täällä,varoitus todella järkyttävä), Juhlat loppuivat kahdeksalta,yhdentoista sijaan. Kotiin pääsin suht koht ok,ratikka ilman ilmaa+hikisiä ihmisiä,junassa pääsin istumaan,mutta odotimme yhdella asemalla poliisia n.15minuuttia koska joku iloinen juhlija päätti hajoittaa junaa eikä halunnut poistua siitä.

Jos matkustus tuona päivänä amsterdamiin sujuisi mukavammin,voisin sinne ehkä ensi vuonna mennäkkin,mutta kaikki ketkä junia,busseja yms.joutuu käyttämään -en suosittele :)

1 Comments:

At 12 toukokuuta, 2009 08:30, Anonymous Leena said...

Olipa järkyttäviä kuvia juhlista. Onneksi et ollut eturintamassa, että sinulle eisattunut mitään. Surullisia nuo jotka aiheuttavat kaikille ongelmia, tulee mieleen että jotain mielenterveysjuttua tai sitten jotain muuta... :(

 

Lähetä kommentti

<< Home

eXTReMe Tracker