keskiviikkona, syyskuuta 27, 2006

"Naurua"

Naurettiin (mina ja kamuni katri) makeasti itsellemme toissapaivana puhelimessa, kun sita tuntee itsensa tyhmaksi ja tylsaksi kun ei tajua vitseja toisella kielella. (katrille tapahtui nain
irlannissa)
Minulle tapahtuu nain melkein paivittain tyopaikalla. Petersonilla on paljon "äijjiä"toissa ja he tiedetysti tykkaavat heitella kaikkia ha,ha hauskoja vitseja.
Kun hollannin ymmartamisen tasoni ei muutenkaan valilla ole huipussaan, niin yrita sitten tajuta vitseja, jotka on kerrottu A) toooodella epaselvasti B) toodella epaselvasti.
Kaikki repeavat nauruun ja sina keskeytat taman sanomalla...sori,en tajunnut. No vitsi kerrotaan uudestaan, hiukan laimeamman naururepeaman saattamana, etka VIELAKAAN ymmarra.Tassa vaiheessa alat punottamaan, koska kaikki katsovat sinua siina toivossa etta ymmartaisit.
Ja jos taman vitsin kertoo sitten enkuksi,kaikki hauska on jo vitsista haihtunut, siina sitten yritat nauraa jottet vaikuta tosikolta.
Helpoin tapa on virittaa kasvoille huvittunut ilme ja nauraa mukana ja joskus harvoin kun vitsin tajuaa voi mukana nauraa ihan kunnolla :)
Nooh ehka joku kaunis paiva...

eXTReMe Tracker