lauantaina, lokakuuta 14, 2006

Isot autot osa 2

Toissapäiväinen tapahtuma ei sinansa ollut mitenkaan hirvean tuhoisa vaan saikaytti vahan (+auton puskuri karsi). Olin aamusella lahdossa meidan parkkialueelta ja huomasin oikealla Liebherrin "nosturi"auton, no ajattelin odotella siina etta mies lahtee johonkin suuntaan, mutta viiden minuutin odottelun ja valojen blinkauttelun jalkeen paatin lahtea matkaan.
Oletin tietysti etta mies huomasi minut eika alkaisi peruuttamaan samaan aikaa paalleni ilmeisesti VIRHEARVIO.

kaannyin siis tielle ja samalla huomasin etta se mieskin paatti liikkua... yritin painaa toottia,mutta tassa vaiheessa olimme jo tormanneet,jatkoin tootin painamista,koska pelkasin ettei ison nosturin kuljettaja huomaan pienta tallaajaa vaan painaa menemaan.
No siina sitten tuhoja kummastelemaan ja poikaystavalle soittamaan,etta,tota nyt kavi semmonen juttu,etta...,samaan aikaan se mies jatti karrynsa kaytiin ja lahti johonkin, WTF?
kuitenkin vahan ajan paasta lisaa miehia tulee ihmettelemaan ja kummastelemaan. Nosturin kuljettaja ilmoitti tyynesti siina sitten, ettei han liikkunut vaan mina ajoin kylkeen!! WTF? autossa olisi ehka erilaiset jaljet jos itse olisin liebherriin karauttanut!!
Vaadin (tai kovasti yritin vaatia) hanen numeroa tai jotain tietoa mista tavoittaa,ei kuulema omista minkaanlaista numeroa tai yhteistietoja.......

Onneksi poikaystava oli tallavalin tiedustellut kaikki soittamalla taman yrityksen konttoriin.
Taytimme onnettomuusraportin,jossa mies sanoi olleensa paikallaan ja mina sanoin hanen peruuttavan....Toivottavasti tama menee lapi ja yritys maksaa meille korjaukset...jaamme mielenkiinnolla odottamaan.
Mietin vaan,etta jos taman Liebherrin karryn takan olisi ollut pieni lapsonen pienen pyoran kanssa, ei kaikki olisi paattynyt nain onnellisesti.
Toivottavasti tama mies oppi katsomaan taakseen, mina ainakin opin olemaan luottamatta siihen.

eXTReMe Tracker