lauantaina, tammikuuta 26, 2008

Kursseja,töitä,afrikkaa ja karibian saaria

Tämä tyttö on ollut taas niin kiireinen, ettei ole blogin pariin kerinnyt ollenkaan. Ja jos aikaa oli, niin aivot eivät tuota mitään julkaisukelpoista.

Viime viikkoihin mahtuu kiireistä, kiireistä työntekoa juuri minun makuuni. Tosin iltaisin on aika loppu ja uni tulee melko aikaisin.

Käytiin myös kahden illan elvytyskurssilla. Missä harjoiteltiin painamaan 30 kertaa ja puhaltamaan kunnolla kaksi. Opeteltiin myös Defibrillaation käyttöä. Tämä laite oli puhuva ja kertoi mitä pitää tehdä-kiinnitä elektrodit, älä koske potilaaseen,varo ja pidä etäisyys jne. Meidän kylään tulee pariin paikkaan näitä laitteita ja mekin olisimme saaneet avaimen ja olisimme voineet antaa numeromme hätäkeskukseen, mistä he voisisivat ottaa meihin yhteyttä, jos joku on avun tarpeessa max. 3minuutin matkan päässä. Vaikka pidän ideaa mainiona( koska avun tulo kestää yleensä liian kauan) en kuitenkaan halua ryhtyä öisin juoksemaan naapurustossa elvyttämässä ihmisiä. Menin kurssille, jotta tietäisin tarkkaan mitä pitää tehdä, jos joku on avun tarpeessa.

Kevyempiä ja oi niin innostaviakin asioita on tapahtunut, me+Johnin sisko Bianca ja mies Piet,ostettiin liput tänne:


Eli etelä afrikka-here we come!!!(tosin yli puolen vuoden päästä,hihih). Suunnitelmissa yli kahden viikon reissu, safareita, värejä, tunnelmaa ja maittavaa ruokaa ja juomaa!!ei millään malttaisi odottaa,mutta onneksi liput on taskussa ja voidaan kunnolla miettiä mitä kaikkea haluamme tehdä!

Kesäkuussa saattaa olla myös jotain todella luxusta,ilmaista ja tähän kuvaan liittyvää tiedossa :

Kerron lisää,kun ja jos kaikki on lukkoon lyöty :)

eXTReMe Tracker