sunnuntaina, joulukuuta 07, 2008

Kukkoja ja kanoja

Joillakin hollantilaisilla firmoilla on mukava tapa käydä pienellä kävelylenkillä lounasaikaan. Kahdentoista-yhden aikoihin näkyy pukumiehiä ja naisia laumoittain happihyppelyllä.
Meidän firmassa tämä ei mikään yleinen tapa ole, mutta me käydään silloin tällöin lounaan jälkeen raikasta ilmaa nauttimassa.

Meidän n.30min lenkin aikana kävelemme pienen "eläinfarmin"ohi (pieni aitaus missä on;pikkuponeja,pupuja,kanoja,kukkoja,lampaita jne.) suurin osa näistä pupuista ja kanoista hyppii aitauksen ulkopuolella/tiellä missä milloinkin. Luultavasti tämä eläinaitaus on kunnan omistama ja ihmiset(ja pienet lapset) pääsevät ihan milloin vain näitä eläimiä katsomaan.

Sinänsä ihan mukava idea,mutta montakohan kertaa autoilijat/pyöräilijät joutuvat tekemään paniikkijarrutuksia ehkäistäkseen päättömien kanojen juoksuja.

Täällä meidän kodin lähellä on myös yksi tuommoinen aitaus,se on tosin paremmin aidattu,eikä pupuja ja kanoja hyppele ihan jokaisen takapihalla. En tosin haluisi olla yksi niistä ihmisistä jotaka asuvat ihan tämän aitauksen lähellä...

eXTReMe Tracker