torstaina, toukokuuta 21, 2009

kakkuja ja stressiä

Täällä sitä helatorstaina kotona töitä teen. Aika kaiken valmiiksi saamiseen (ensi viikon tiistaina) käy vähiin, joten joka tunti, jonka voin käyttää töitä tehden on tarpeen.

Tässä kuukaudessa ollaan työkaverini(Tineken) kanssa tehty töitä ilman lounas tai muita taukoja, nähty työpainotteisia (painajais)unia ja stressattu yhdessä. Ylityötunteja on kertynyt n.4o tuntia..
Ensi tiistaina järkätään töissä kaikille 150 ihmiselle suuri "Julkaisu" juhla, joten ahkerasti kootaan kaikki kasaan. Iso pomo eilen kyseli,onko tarvetta julkaisupäivän lykkäämiseen.. meidän työmoraaliin ei se tule kuulonkaan,vaikka muut mielellään sitä vähän lykkäisivät.

Me uskomme kuitenkin että kaikki on maanantaina valmiina, töitten jälkeen menemme juhlimaan Tineken synttäreitä ja luulen myös että kaikki stressi unohtuu...

Iltaisin olen takapihalla katsellut kun mustarastas on rakentanut ahkerasti pesää..ensiki ison pensaan puskaan, hamikseni se näytti pesän hylänneen pienen ajan jälkeen. Ilokseni viime viikolla huomasin että se oli löytänyt uuden paikan lampeen yläpuolelta, mutta nyt sitä ei ole näkynyt pariin päivään,sniif..olisi niin kiva kun sieltä pesästä pian kuuluisi pientä piipitystä..

Loppuun vielä laitan Tineken minulle viimeviikolla tekemän kuvan synttärikakusta

(hoops & Yoyo)

eXTReMe Tracker