perjantaina, elokuuta 28, 2009

Vesi

Oltiin toissaviikonloppuna koko viikonloppu vesillä. Täällähän noita niin ihania kanavia,vesistöjä ja kaikennäköisiä ihania vesialueita on. Joten mentiin ensiksi pienellä moottoriveneellä ihailemaan Vinkeveense plassen nimistä vesialuetta ja aaah,siellä oli niin monta unelma-paikka asuntoa, ihan vedenäärellä. ehkä sitten joskus....

sunnuntaina mentiin kokeilemaan kanootilla "ajelua" parintunnin reissu oli aika raskas, mutta oltiin ylpeitä ettei kaaduttu ja aika hyvin päästiin tuulisenjärven ylikin :)





1 Comments:

At 30 elokuuta, 2009 21:30, Anonymous Anonyymi said...

Juu kanootilla liukuminen on kivaa. Minäkin viime perjantaina meloin 1,5 tuntia ja löysin Mäntysaaresta 2 muovikassillista puolukoita. Sen kunniaksi pulahdin hikisenä Herajärven syliin. ILta-auringossa kuivatellessani löysin saaren rannassa kanoottini alta pikku bissetölkin joka oli mukavasti viilentynyt. Aataminasussa hiljaisuudessa kuivattelin, katselin auringonlaskua ja sammutin janoa.. . Sitten lähdin melomaan 1,5 tuntia kotiin puolukka saalista esittelemään ja putsaamaan hyytelön tekijälle.
Isu

 

Lähetä kommentti

<< Home

eXTReMe Tracker