tiistaina, maaliskuuta 25, 2008

Lunta ja syntymäkortteja

Kyllä,tänään oli päivä, jolloin ei olisi kannattanut töihin lähteä ollenkaan. Lunta oli yön aikana tullut minimaalisesti(suomen mittapuun mukaan) ja jo oli koko maa paniikissa ja ajamassa miten sattuu.

Koko maassa oli kahdeksan aikoihin yhteensä yli 800km jonoja (joko paikallaan seisomista autolla tai maksimissaan 20km tunnissa ajoa). Minulla meni töihin vain n.kolmisen tuntia, mutta luulen esim. Johnin isän olleen autossaan n.5 tuntia yhteen suuntaan...*huoh*olisi edes ollut kunnolla lunta maassa :).
Satoihan sitä päivän mittaan oikein kunnolla ajoittain, muttei se maahan jää kuin joksikin minuuteiksi.

Hollannissa on tapana lähettää "syntymäkortti" kaikille sukulaisille ja tuttaville. Todella mukava idea, tietää tarkalleen milloin ja minkälainen ihminen siellä on maailmaan putkahtanut. Me saatiin Johnin siskolta tämmöinen ihastuttava syntymäkortti:

Ylläoleva kuva oli kantena

Ja tämä sisällä.

2 Comments:

At 25 maaliskuuta, 2008 22:34, Anonymous Anonyymi said...

Ihana kortti!
Joo kyllä minuakin huvitti aamulla kuunnella radiosta "panikoivia" päivityksiä ruuhkista. Jossain vaiheessa ihmisiä kehotettiin välttämään auton käyttöäkin... On se niin ihmeellistä kun sataa kaks senttiä lunta!! Pomo selvisi autolla töihin 1,5 tunnissa (matkaa n. 30 km) eli aika nopeasti. Minä menin ja tulin pyörällä - tullessa tosin kastuin kun satoi kunnon "rättejä" ;-)

 
At 28 maaliskuuta, 2008 19:51, Blogger Jansku said...

:) 1,5h matkaa 30km!!!koko maa oli todellakin täydessä paniikissa tuosta parista sentistä-hihihi,eihän voi muuta kuin nauraa.

Noita isoja rättejä, joita taivaalta satoi, oli mukava katsella lasin takaa,mutta voi-sinä joudut sinne sekaan!!

 

Lähetä kommentti

<< Home

eXTReMe Tracker