keskiviikkona, syyskuuta 09, 2009

Barcelona

Päivää ennen saatu tieto Barcelonaan menosta oli oikein piristävä yllätys. Työkaveri oli ensi suunnitelmissa lähdössä sinne toisen kaverinsa kanssa, mutta se ei sitten onnitunutkaan, joten minä pääsin lipun nimenvaihdon hinnalla oikein mahtavalle reissulle.

Meillä oli kaikennäköisiä pikku vasttoinkäymisiä - pyöräongelmia (ja ei tietoakaan herrasmiehistä, kun tytöt seisovattien vierellä ketjut pois paikoiltaan tai tyhjän kumin kanssa), käveltiin monet kerrat vika suuntaan ja jalat olivat loman jälkeen levon tarpeessa JA mut ryöstettiin!! tai ainakin kovasti yritettiin. Metroon mentäessä oli tungos kova ja minut tönittiin kauemmas kaverista, sekuntia myöhemmin oli laukku auki ja kamera & rahapussi poissa!! Tiesin heti, että ne oudosti käyttäytyneet miehet vieressä olivat syyllisiä ja huomasin heidän yrittävän vaihtaa tavarat toiselta toiselle, mutta vahingossa ne tippuivat. Minä hyökkäsin MINUN tavaroiden perään ja sain kaiken takaisin!! voi mikä onni! miehet häipyivät sukkelasti paikalta ja minä selvisin järkytyksestä melko nopeasta.

Ilmeisesti minullekkin "aina laukunsa silmäänpitävälle" näin voi käydä.

Me syötiin,juotiin,otettiin aurinkoa,nähtiin,koettiin ja lomailtiin täysin rinnoin. Tämä meidän "viimeinen" reissu yhdessä (työkaveri palaa takaisin etelä-afrikkaan marraskuussa) jätti mieleen oikein mukavai muistoja!






eXTReMe Tracker